'

FISHER PRICE XILOFON

Mattel
178,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTCMY09

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTCMY09
Greutate
0.86 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 2 ani - 4 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
14.00
Latime
29.00
Lungime
17.00

Descriere

Xilofonul este o jucarie pe care copiii o iubesc. &Icircn plus, Fisher-Price i-a oferit acum un nou design mai atractiv. Copilul poate muta xilofonul dintr-un loc in altul folosind o sfoara. Opt taste colorate ajuta, la randul lor, la aprofundarea creativitatii sale muzicale. De-a lungul timpului, copiii pot canta o melodie adevarata pe xilofonul Fisher-price. Potrivit atat pentru baieti, cat si pentru fete Xilofon Fisher-Price intr-un nou design imbunatatit. Copiii invata sa combine culorile cu tonurile, si astfel canta un cantec adevarat

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review