'

GABBYS DOLLHOUSE SET 7 FIGURINE DELUXE

Spin Master
199,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6060440

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6060440
Greutate
0.39 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
27.00
Latime
29.40
Lungime
5.40

Descriere

Ia acasa personajele tale preferate din Casa de papusi a lui Gabby cu ajutorul Setului de Figurine Deluxe. Acest set de cadou este obligatoriu pentru toti fanii Casei de papusi a lui Gabby, contine sapte figurine de colectie si o livrare pentru casa de papusi cu un accesoriu surpriza in interior. Adauga instant in colectia ta o figurina Gabby de 8,9 cm, plus pisicile lui Gabby, Panda Mat, Pisirena, Biosel, Miau Zana, Matisor si Bebe Cutiuta. Fiecare figurina are detalii care aduc la viata personajele pisi-fantanstice din serial. Apoi, la fel cum face Gabby la inceputul fiecarui episod, despacheteaza livrarea speciala pentru casa de papusi si descopera accesoriul misterios al setului de jucarii. Ce vei gasi inauntru? Dupa ce ai aflat, foloseste-ti imaginatia pentru a inventa propriile aventuri in casa de papusi, alaturi de cu Gabby si pisicile ei. În plus, pentru si mai multe moduri de a te juca, adauga figurinele tale din setul de figurine Deluxe in Casa de papusi Purrfect a lui Gabby (se vinde separat). Pentru o ultima surpriza, scaneaza codul QR din interiorul livrarii pentru casa se papusi si deblocheaza o recompensa speciala in aplicatia gratuita Casa de Papusi a lui Gabby/Gabby&rsquos Dollhouse (disponibila pe iOS si Android). Creeaza aventuri nesfarsite cu ajutorul Setului de Figurine Deluxe Casa de papusi a lui Gabby.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review