'

Geo Shape, forme geometrice de sortat, Wonderworld

129,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU WED-3091

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
WED-3091
Categorii
Brand
Varsta
1-5 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • O modalitate excelenta de a-i ajuta pe copii sa invete prin joaca despre formele geometrice, marime si ordine secventiala, de a recunoaste culorile si de a dezvolta abilitatile de sortare si de potrivire.
  • Setul contine: o baza din lemn umpluta cu spuma poliuretanica in care sunt decupate 16 gauri, avand 4 forme geometrice diferite si 16 piese din lemn (in patru culori, forme si dimensiuni diferite).
  • Cele 16 blocuri din lemn in culori vibrante au dimensiuni potrivite pentru mainile mici ale copiilor, fiind usor de prins si de manevrat de catre acestia.
  • Placa si blocurile sunt de calitate si au marginile rotunjite, in timp ce gaurile de incastrare de pe placa sunt suficient de adanci pentru a mentine blocurile de lemn in pozitie constanta si a nu cadea, in timp ce jucaria este mutata si transportata.
  • Piesele din lemn pot fi utilizate independent de baza, pentru stivuire si ca blocuri de constructie, pentru o distractie suplimentara.
  • Jucaria, marca Wonderworld, este fabricata din lemn de calitate de arbore de cauciuc natural, provenit din exploatari ecologice si responsabile si este colorata cu vopsele ecologice pe baza de apa, netoxice si sigure pentru copii.
  • Jucaria este utila in invatarea si recunoasterea formelor geometrice, culorilor si a relatiilor de marime. Jocul cu aceasta dezvolta coordonarea ochi-mana, abilitatile motorii fine, dexteritatea, gandirea logica, capacitatea de analiza si de rezolvare a problemelor.
  • Dimensiune: 25 x 25 x 10 cm
  • Varsta recomandata: 12 luni+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review