'

Ghiozdan Childhome ABC 29x12x38 cm Bleumarin

Childhome
275,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-CWKIDSBNA

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-CWKIDSBNA
Categorii
Brand
Culoare
Bleumarin

Descriere

Descriere Ghiozdan Childhome ABC 29x12x38 cm Bleumarin Ghiozdanul Childhome ABC este atractia ideala pentru a incepe primul an scolar cu incredere. Pasul de la gradinita la scoala elementara poate fi uneori dificil. Childhome ABC va facilita tranzitia, la urma urmei, toata lumea va fi geloasa pe un ghiozdan atat de dragut! Copiii mici au nevoie de un ghiozdan mic, compact, usor de transportat si accesibil. Ghiozdanul Childhome ABC este modern, vesel si foarte practic. Suficient de mare pentru un suc, biscuiti, sandvisuri si cateva carti si caiete, Ghiozdanul Childhome ABC este ideal pentru primul an de scoala elementara. Compartimentul principal contine 2 spatii (unul potrivit pentru o tableta), 2 benzi elastice si un buzunar izolator pentru o sticla de baut. Este prevazut un buzunar frontal, curelele de umar cu suprafata din plasa permit o ventilatie suplimentara. Brelocul reflector ofera o vizibilitate mai buna in intuneric. Ghiozdanul Childhome ABC este un rucsac complet si combina designul frumos cu usurinta enorma in utilizare. Sfat: nu asezati Ghiozdanul Childhome ABC pe o suprafata aspra pentru a evita urmele de uzura. De asemenea, aveti grija la obiectele ascutite. Caracteristici Ghiozdan Childhome ABC 29x12x38 cm Bleumarin: Unisex, cu design la moda, potrivit pentru scoala primara. Mic, compact, usor de transportat, cu acces facil la tot ce ai nevoie. Compartimente suficiente si benzi elastice pentru a mentine totul fixat. Caracteristici tehnice Ghiozdan Childhome ABC 29x12x38 cm Bleumarin: Dimensiuni: 29 x 38 x 12 cm. Greutate maxima admisa: 4 kg. Material: tesatura + captuseala: 100% nailon. Intretinere: Nu se poate spala la masina - Curatati cu o carpa umeda si uscati imediat. Produs conform cu standadele de siguranta: EN 71-1:2014+A1:2018, EN 71-2:A1:2014, EN71-3:2019.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review