'

Grippies Curves, set magnetic senzorial, 20 piese

275,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU G8319

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G8319
Categorii
Brand
Varsta
1-5 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Cu un concept si design unic, seturile de constructie STEM Grippies, de la Guidecraft, ofera copiilor prescolari o experienta de constructie magnetica distractiva, sigura si exploratorie.
  • Gandit pentru a le oferi micutilor o introducere timpurie placuta si distractiva in principiile de baza ale ingineriei si geometriei, setul de jucarii STEM Grippies Curves combina explorarea tactila, magnetismul si jocul liber cu distractia si dezvoltarea aptitudinilor senzoriale, psiho-motorii si cognitive.
  • Inspirate de formele intalnite in natura, tijele curbate colorate, cu capete magnetice sigure invelite in plastic cu textura moale, incurajeaza explorarea magnetica si tactila prin modelarea si constructia de structuri 3D.
  • Bilele metalice conectoare invelite in plastic au modelate pe ele figuri dragute, cu care micutii pot crea personaje expresive, pot exersa jocul dramatic si imaginativ sau isi pot extinde constructiile.
  • Grippies Curves este un set de jucarii magnetice open-end STEM pentru copiii prescolari, cu varsta peste 18 luni.
  • Setul contine 20 de piese din plastic ABS cu textura moale, ce inglobeaza la interior magneti: tijele curbate colorate cu magneti la capete si bile din plastic moale cu magneti incapsulati.
  • Tijele prezinta patru texturi diferite, ce le ofera copiilor o explorare tactila si patru culori deschise si luminoase, captivante.
  • Bile magnetice sunt incapsulate in plastic moale. Textura neteda, turnata dintr-o bucata, fara lipituri sau imbinari evidente a capsulelor de plastic, face ca piesele sa fie sigure pentru copii.
  • Tijele moi de plastic supradimensionate se conecteaza in orice mod la bilele cu textura moale, deoarece toate au magneti incorporati.
  • Piesele tactile, placute la atingere, sunt sigure si usor de apucat si tinut in mana de catre copiii micuti, in timp ce acestia isi exerseaza abilitatile narative dramatice si pe cele de constructie.
  • Configuratia unica a tijelor magnetice si a bilelor le ofera copiilor posibilitatea sa descopere bucuria de a construi si sa exploreze jocul liber, sigur si fara frustrari.
  • Setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte seturi Grippies, Building si Shakers.
  • Setul vine intr-o galetusa practica cu design frumos, forma inedita, capac robust si un maner supra-dimensionat, astfel incat cei mici sa poata depozita si transporta cu usurinta piesele.
  • Setul de constructie Grippies incurajeaza activitatea de invatare STEM prin joc, contribuie la dezvoltarea motricitatii fine, coordonarii ochi-mana, dexteritatii, gandirii logice si critice, rationamentului spatial, invatarii geometriei in plan si in spatiu, rabdarii, concentrarii, capacitatii de rezolvare a problemelor, abilitatii de recunostere a culorilor, creativitatii, curiozitatii si imaginatiei.
  • Dimensiune ambalaj: 27 cm inaltime x 19 cm diametru
  • Varsta recomandata: 18 luni+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review