'

Grippies Windows, set magnetic senzorial (16 piese)

250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU G8315

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G8315
Categorii
Brand
Varsta
1-5 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Setul de jucarii magnetice de constructie STEM, Grippies Windows, le ofera copiilor de varsta prescolara o introducere distractiva in explorarea luminii si a culorilor, impreuna cu dezvoltarea timpurie a abilitatilor STEM, prin constructiile organice si stratificate realizate cu captivantele piese magnetice colorate.
  • Cu un concept si design unic, seturile de constructie STEM Grippies, de la Guidecraft, ofera copiilor prescolari o experienta de constructie magnetica distractiva, sigura si exploratorie.
  • Grippies Windows combina explorarea vizuala, magnetismul si jocul liber cu distractia si dezvoltarea aptitudinilor senzoriale, psiho-motorii si cognitive.
  • Panouri magnetice securizate cu ferestre colorate, translucide, se alatura conectorilor cu bile metalice inglobate intr-un invelis de plastic moale pentru a crea fascinante constructii organice 2D si 3D, cu o combinatie de modele liniare si suprapuse.
  • Grippies Windows este un set de jucarii magnetice open-end STEM pentru copiii prescolari, cu varsta peste 18 luni.
  • Setul contine 16 piese: 8 panouri triunghiulare cu margini din plastic plastic ABS cu textura moale si ferestre acrilice translucide colorate si 8 bile din plastic moale cu magneti incapsulati.
  • Panourile triunghiulare colorate, cu magneti incorporati la capete, prezinta rame texturate ce le ofera copiilor o explorare senzoriala tactila.
  • Panourile din plastic cu ferestre translucide vin in patru culori captivante, deschise si luminoase.
  • Bile magnetice sunt incapsulate in plastic moale. Textura neteda, turnata dintr-o bucata, fara lipituri sau imbinari evidente a capsulelor de plastic, face ca piesele sa fie sigure pentru copii.
  • Piesele tactile, placute la atingere, sunt sigure si usor de apucat si tinut in mana de catre copiii micuti, in timp ce acestia isi exerseaza abilitatile de constructie.
  • Configuratia unica a placilor magnetice si a bilelor le ofera copiilor posibilitatea sa descopere bucuria de a construi si sa exploreze jocul liber, sigur si fara frustrari.
  • Seturile Grippies Windows ii va incuraja pe micii constructori sa descopere principiile magnetismului si proprietatile luminii si va stimula recunoasterea culorilor, prin activitatile multiple de constructie, stivuire si realizarea de modele.
  • Setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte seturi Grippies, Building si Shakers.
  • Setul vine intr-o galetusa practica cu design frumos, forma inedita, capac robust si un maner supra-dimensionat, astfel incat cei mici sa poata depozita si transporta cu usurinta piesele.
  • Setul de constructie Grippies incurajeaza activitatea de invatare STEM prin joc, contribuie la dezvoltarea motricitatii fine, coordonarii ochi-mana, dexteritatii, gandirii logice si critice, rationamentului spatial, invatarii geometriei in plan si in spatiu, rabdarii, concentrarii, capacitatii de rezolvare a problemelor, abilitatii de recunostere a culorilor, creativitatii, curiozitatii si imaginatiei.
  • Dimensiune ambalaj: 27 cm inaltime x 19 cm diametru
  • Varsta recomandata: 18 luni+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review