'

HATCHIMALS FIGURINE DE COLECTIE PIXIES RIDERS BABIES

Spin Master
115,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6061657

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6061657
Categorii
Greutate
1.02 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
24.40
Latime
20.32
Lungime
6.76

Descriere

Descopera cele mai dragute creaturi Hatchimals Gemeni Pixies Baby Riders narvali! Acesti Pui Sclipici Gemeni Pixies foarte dragalasi au detalii stralucitoare, aripi care flutura, cape miscatoare si includ un pui Hatchimals Narval Glider functional. Puii Sclipici Gemeni Pixie Baby Riders ofera o experienta extraordinara atunci cand sunt scosi din ambalaj. Scoate aripile din oul-cutie si desfa inima pentru a-i descoperi pe adorabilii gemeni, Shimmer Shelley si Sean, alaturi de patru accesorii incluse printre care suzete pentru gemeni, Glisor si un accesoriu narval translucid! Apoi, scoate cutia din manson si descopera cresa din interior! Descopera uimitorii pui Hatchimals Narval Glisor cu detalii sclipitoare si irizate. Foloseste accesoriile pentru Gemenii Pixie si Glisor, iar apoi monteaza aripile pe spatele oului-cutie pentru a-l transforma intr-un patut de leganat pentru bebelus! Odata ce ai scos din cutie figurinele Pixie si Glisor si ai folosit accesoriile, cutia devine o cresa perfecta pentru a fi folosita la joaca. Cand termini jocul, inchide cutia si ia-o cu tine oriunde vrei! Ai doua seturi de Hatchimals Gemeni Pixies Baby Riders (fiecare vandut separat) pe care le poti adauga la colectia ta. Puii Stralucitori Hatchimals CollEGGtibles si jucariile Pixies pentru copii sunt un cadou minunat pentru fetite in varsta de peste 5 ani. Porneste in aventura alaturi de setul tau tematic narvali cu Hatchimals Gemeni Pixies Puii Stralucitori Baby Riders!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review