'

HOT WHEELS CITY GELATERIE

Mattel
121,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHDR24_HKX38

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHDR24_HKX38
Greutate
0.51 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 8 ani
Pentru
Baieti
Inaltime
21.50
Latime
25.50
Lungime
7.50

Descriere

Unitatile de oras Hot Wheels le permit copiilor sa creeze propriul peisaj urban plin de cascadorii si aventuri cool. Fiecare set contribuie la tematica de inamic Hot Wheels City, incorporand elemente care sugereaza ca o creatura sta la panda in apropiere, asteptand sa se napusteasca. Toate se conecteaza la alte seturi Hot Wheels prin mai multe puncte de conexiune si fiecare include un vehicul Hot Wheels pentru joc de impins direct din cutie. Cu locuri familiare precum un atelier de reparatii, un restaurant drive-thru, o spalatorie auto si o parcare, copiii vor dori sa le colectioneze pe toate, pentru posibilitatie nenumarate de povesti. Fiecare se vinde separat, in limita stocului disponibil. Culorile si decoratiunile pot varia. Creati peisajul urban suprem, cu fiecare dintre seturile de centru urban Hot Wheels City care includ locuri usor de recunoscut si contribuie la tematica de creatura inamica. Aici au loc aventurile palpitante! Colectia include un atelier de reparatii, un restaurant drive-thru, o spalatorie auto si o parcare, iar toate seturile se conecteaza intre ele, precum si alte seturi Hot Wheels. Fiecare piesa se vinde separat. Fiecare set include 1 masina de jucarie Hot Wheels, pentru joaca si distractie imediate, direct din cutie. Copiii depasesc provocarile si isi dezvolta abilitatile de povestitori, prin joc creativ de impins. Fiecare set din colectia de centru urban Hot Wheels City este un cadou excelent pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani si colectionari de orice varsta care adora detaliile si personalitatea marcii Hot Wheels.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review