'

HOT WHEELS PISTA LASER STUNT SLAMWAY

Mattel
170,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHPC05
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHPC05
Greutate
0.85 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 8 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
29.00
Latime
44.50
Lungime
10.00

Descriere

Lansati-l pe Slam intr-o bucla dubla inversata si apoi traversati linia de sosire a setului de piste Hot Wheels Neon Speeders Laser Stunt Slamway. Acest set cu tematica neon are un panou publicitar care se roteste pe masura ce masinile zoom peste linia de sosire.Depozitarea este simpla si convenabila fiecare parte este usor de detasat si amplasata in sloturile desemnate de pe baza. Exista chiar si un loc pentru masina de jucarie Hot Wheels la scara 164 inclusa. Culorile si decoratiunile pot varia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review