'

Husa pilota si fata de perna Childhome 100x140 cm, Jerse Muselina Tedy

Childhome
400,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-CCDCJMTB

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-CCDCJMTB
Categorii
Brand
Culoare
Bej

Descriere

Descriere Husa pilota si fata de perna Childhome 100x140 cm, Jerse Muselina Tedy Husa pilota si fata de perna Childhome 100x140 cm, Jerse Muselina Tedy, confectionate din bumbac de inalta calitate, cu silueta draguta de plus Teddy. Set potrivit pentru patuturi cu dimensiuni de 60 x 120 cm si 70 x 140 cm. Husa pentru pilota are o deschidere mare in partea de jos si inchidere cu capse. Atentie: Se recomanda sa nu folositi paturi pilote cu puf pentru copiii mai mici de 12 luni. Risc de sufocare. Caracteristici Husa pilota si fata de perna Childhome 100x140 cm, Jerse Muselina Tedy: Materiale moi si confortabile. Design atemporal, potrivit oricarui interior. Design dragut de plus Teddy. Caracteristici tehnice Husa pilota si fata de perna Childhome 100x140 cm, Jerse Muselina Tedy : Dimensiuni husa pilota: 100 x 140cm. Dimensiuni fata de perna: 40 x 60 cm. Material: Jerse + Muselina: 100% bumbac. Intretinere: Se spala la masina la 30 - Nu se usuca in masina - Nu se curata uscat - Nu inalbi. Conform cu standadul: OEKO-TEX:Standard 100.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review