'

Jabberbot, robot programabil cu telecomanda

295,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 1903

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
1903
Brand
Varsta
6+

Descriere

Nu doar un simplu robotel! Poate sa vorbeasca si sa asculte, se poate misca inainte/inapoi sau stanga/dreapta. In plus, iti poate deghiza vocea, sa sune amuzant, iar telecomanda poate fi folosita pe post de walkie talkie si astfel poti vorbi si chiar auzi, in timp real, discutiile si sunetele din locul in care se afla robotelul.
Copiii vor petrece ore intregi jucandu-se cu micul robot inteligent!
Controleaza micul robot RC fara fir si apropie-l de persoana pe care vrei sa o spionezi, Tine apasat butonul pentru a auzi discutiile in timp real din locul in care se afla robotul... acum stii toate secretele!
Robotul poate produce 3 efecte sonore; fluier, fantoma si part! De asemenea, iti poate modifica vocea la tonurile inalte/mijlocii/joase! Perfect pentru a face glume prietenilor si familiei! Are, de asemenea, un modul DEMO prin care robotul isi demonstreaza automat functiile. Este foarte amuzant!
Jabberbot ii invata pe copii cum sa faca o programare simpla! Apasa cateva butoane pentru a aranja actiunile in functie de modulul in care doreste sa se miste robotul.
Pachetul include un robot RC si un controler.  
Varsta recomandata: 6 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review