'

JAMES BOND - ASTON MARTIN DB5

Playmobil
475,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70578

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70578
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

JAMES BOND - ASTON MARTIN DB5 cu gadget-uri autentice, inclusiv scaunul de evacuare al pasagerului si placutele rotative care au aparut pentru prima data in Goldfinger (1964). Numele lui este Bond, James Bond si este cel mai faimos agent secret din lume. De aproape saizeci de ani, aventurile lui 007 au incantat fanii din intreaga lume. Fiecare noua misiune se transforma intr-o aventura plina de actiune alimentata de cascadorii uimitoare si urmariri cu masini spectaculoase. In cea de-a treia aparitie pe ecran in Goldfinger (1964), James Bond conduce emblematicul Aston Martin DB5 pentru prima data. Acest Aston Martin argintiu vine cu gadget-uri autentice, inclusiv placute de inmatriculare rotative, un scaun de evacuare pentru pasageri si multe alte accesorii. In acest vehicul atemporal, 007 incepe urmarirea intr-o goana spectaculoasa, incercand sa impiedice planurile ticalosului Auric Goldfinger. Acest set PLAYMOBIL este un must-have pentru toti fanii Bond! Recomandat pentru varsta de 10 ani +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review