'

JOC BBC EARTH ANIMALS

Simba
179,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Simba
Cod produs - SKU 606101974006

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
606101974006
Greutate
1 kg
Brand
Tip produs
Jocuri de societate
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
26.50
Lungime
11.50

Descriere

BBC Earth Animals este un joc interactiv, care te invata lucruri distractive si interesante despre planeta, despre animalele care traiesc aici si despre fauna. Puteti gasi videoclipuri frumoase si intrebari interesante pe site-ul web al jocului. Scopul jocului este de a strange carti cu animale cu raspunsuri corecte si apoi de a le trece pe trepte, pentru ca oricine este in frunte dupa ultima runda castiga jocul. Daca nu aveti o conexiune la internet, pur si simplu ridicati si jucati cartile ilustrate pentru joc. Toate videoclipurile pentru joc au fost puse la dispozitie de BBC, inclusiv momente speciale din seria premiata BBC Earth. BBC Earth Animals este un joc de societate interactiv realizat din materiale durabile, certificate FSC. Bucurati-va de joc si cunoasteti frumoasa noastra planeta. Continutul jocului tabla de joc, 4 piese, 32 de carti cu imagini, 55 de carti cu animale, 12 discuri de raspuns ABC, videoclipuri si intrebari online www.bbcearthboardgame.com. BBC Earth Animals este un joc de societate interactiv care poate fi jucat pe un laptop, tableta, smartphone sau smart TV. Recomandat pentru 2-4 jucatori incepand cu varsta de 8 ani, timp de joc aprox. 45 min.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review