'

Joc Color-Sudoku Hubelino (33 piese)

Hubelino
133,10 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hubelino
Cod produs - SKU 410238

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
410238
Brand
Varsta
3 ani+, 6 ani+, 8 ani+

Descriere

Grila din Color-Sudoku consta in campuri 4×4, in care exista patru blocuri formate din campuri 2×2. Sarcinile sunt prestabilite cu blocurile colorate si rezolvate cu blocurile imprimate, albe. Exista patru culori in total: rosu, galben, verde si albastru. Regulile sunt foarte simple: fiecare coloana, fiecare rand si fiecare bloc trebuie sa contina toate cele patru culori. Prin urmare, nicio coloana, rand sau bloc nu poate contine doua sau mai multe blocuri cu aceeasi culoare. Rezolvarea puzzle-urilor sudoku in mod jucaus promoveaza perceptia vizuala a copiilor, memoria pe termen scurt si gandirea logica. Simtul la indemana a blocurilor de constructie si puzzle-urile adecvate varstei imbunatatesc, de asemenea, coordonarea ochi-mana si abilitatile motorii. Rezolvarea puzzle-urilor sudoku, al caror nivel de dificultate este adaptat varstei si abilitatilor copilului, promoveaza increderea in sine si prin activitatea concentrata, persistenta, toleranta la frustrare si munca concentrata sunt intarite. Toate piesele de sudoku sunt compatibile cu sistemele de blocuri populare de la alti producatori si sunt ideale pentru tinerii ganditori datorita sistemului de conectare si dimensiunii la indemana. Piesele sunt familiare copiilor si faciliteaza asezarea si astuparea pieselor, in plus, placa de baza ofera stabilitatea necesara si serveste si ca baza ideala atunci cand calatoriti sau faceti ordine. La fel ca toate produsele Hubelino, puzzle-urile sunt fabricate in Germania sub cele mai inalte standarde de calitate si testate de institute independente. Dimensiuni cutie: 18.2 x 26.5 x 4.7 cm; Greutate: 0.550 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review