'

Joc creativ DIY Printre stele, Djeco

Djeco
87,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Djeco
Cod produs - SKU DJ07916

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DJ07916
Categorii
Greutate
0.1 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9
Pentru
Baiat
Latime
26 cm
Lungime
20 cm

Descriere

Joc creativ DIY Printre stele Un set creativ cu o tăbliță neagră de scris, pentru creații cu tematică spațială. Lipește ilustrațiile pe tijele semi-rigide cu ajutorul autocolantelor din spumă groasă și atașează-le tăbliței pentru a obține un panou-tabla de scris frumos decorat pe care poți scrie din nou și din nou. Un obiect original care preia latura practică a tablei de scris și o transformă într-un obiect decorativ care personalizează camera copilului și atrage atenția. Tablița de scris personalizabilă Instrumentul de scris - marker cu cretă lichidă și laveta de ștergere sunt furnizate Tratament anti-zgârieturi al suprafeței de scris Sunt incluse instrucțiuni pas cu pas. Conținut: tablă de scris, 15 tije semi-rigide colorate, peste 50 de decorațiuni pretăiate, 2 foi cu autocolante foarte groase și rezistente, suport autoadeziv pentru prinderea decorației, marker cu cretă lichidă, lavetă, instrucțiuni pas cu pas. Dimensiune decorație asamblată: 50 x 45 x 1 cm Vârsta recomandată: +5 ani. Confecționat din hârtie și carton certificat FSC®. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producă tor: D jeco

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review