'

Joc educativ Vegeto Mondo, Djeco

Djeco
75,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Djeco
Cod produs - SKU DJ00809

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DJ00809
Greutate
0.5 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9
Pentru
Baiat, Fata
Latime
21.5 cm
Lungime
21.5 cm

Descriere

Joc educativ Vegeto Mondo Un joc ușor de învățat care ajută la prezentarea anotimpurilor cu ajutorul unor ilustrații rafinate. Jucătorii trebuie să identifice și să potrivească fructele și legumele, precum și alte elemente, cu anotimpul potrivit. Un joc care va fi pe placul tuturor celor care iubesc natura și mâncarea! Un joc pentru a învăța despre cele 4 anotimpuri Învățați ce fructe, legume și semne sunt tipice fiecărui anotimp Un joc de loto ușor de înțeles. Ilustrații blânde, delicate, armonioase. Conținut: 6 planșe de bingo, 4 cărți de sezon, 36 de jetoane (fructe, legume, animale, plante...), săculeț textil. Reguli de joc disponibile în 10 limbi. Vârsta recomandată: 5-99 ani. Un joc pentru 1-6 jucători. Confecționat din carton certificat FSC®. Producător: Djeco.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review