'

Joc - Matematica distractiva

Learning Resources
275,40 RON PRP: 306,00 RON
.
valabil pana la 07 mai
-Costul de transport nu este inclus
Learning Resources
Cod produs - SKU LER0047

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LER0047
Greutate
0.87 kg
Varsta
Intre 4 ani si 7 ani
Pentru
Fete, Baieti

Descriere

Invatam si ne distram cu jocul Matematica distractiva! 

Caracteristici:

  • saritul pe acest covoras va consolida abilitatile de calcul ale copilasului fara ca acesta sa isi dea seama
  • combinati exersatul operatiilor matematice cu jocul activ cu acest simpatic covoras interactiv
  • mai intai asezati covorasul pe podea.
  • porniti covorasul, setati nivelul de dificultate si apoi alegeti un joc.
  • jocul are 3 variante cu cate 2 nivele de dificultate
  • pentru functionare necesita 3 baterii tip AA (neincluse)

Instructiuni de joc: Jocul cu intrebari incepe atunci cand covorasul spune un numar sau o ecuatie. Jucatorul alege raspunsul la intrebare calcand pe un numar de pe covoras. Fiecare joc de matematica distractiva este cronometrat. Jucatorul trebuie sa raspunda inainte de expirarea timpului sau inseamna ca a gresit intrebarea. Dupa fiecare trei raspunsuri corecte, timpul de raspuns este redus si ticaitul se accelereaza. In orice moment in timpul jocului, jucatorii pot auzi intrebarea din nou calcand pe tasta pentru repetare. Jucatorul are doua sanse pentru a raspunde la fiecare intrebare corect. Jocul se termina dupa ce se dau trei raspunsuri gresite sau daca expira timpul. Scorul jucatorului este atunci anuntat. Pentru a auzi scorul din nou, apasati tasta pentru repetare de pe covoras. Pentru a incepe un nou joc, apasati pe numar, pe tasta de adunare sau scadere de pe covoras. Jucati din nou si incercati sa obtineti cel mai mare scor! 

Diametru covoras: 86 cm 

Varsta recomandata: 4 - 7 ani 

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review