'

Joc Piramida numerelor - Prof.Kortenkamps Hubelino (230 piese)

Hubelino
531,30 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hubelino
Cod produs - SKU 410214

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
410214
Brand
Varsta
4 ani+, 6 ani+, 8 ani+

Descriere

Piramidele numerice s-au dovedit a fi o sarcina productiva in clasele de matematica din scoala elementara. Blocurile de invatare unice ale prof. Kortenkamp deschid o noua dimensiune acestui concept de invatare dovedit, le ofera copiilor posibilitatea de a construi ei insisi piramide numerice in loc sa completeze spatiile libere pe hartie. In utilizarea interactiva, adunarea si scaderea pot fi practicate intr-un mod ludic. Culorile diferite ale blocurilor faciliteaza experimentarea, descoperirea si explorarea relatiilor matematice si a regulilor de calcul. Sarcinile cercetatorului si materialele de practica din manual ofera o varietate de idei pentru abordarea piramidelor numerice, ofera perspective asupra fenomenelor matematice si, de asemenea, promoveaza abilitatile legate de proces - descoperirea, explicarea, inventarea, cercetarea, argumentarea si comunicarea. La fel ca toate produsele noastre, jocul de invatare „Number Pyramids” este fabricat in Germania la cele mai inalte standarde de calitate. 100%25 compatibil cu blocurile de constructie de la alti producatori: principiul familiar de plug-in al blocurilor de constructie incurajeaza studentii sa se ocupe de adunarea si scaderea in mod activ. Fabricat in Germania pentru o calitate excelenta a produsului: Toate produsele Hubelino sunt fabricate exclusiv in Germania la cele mai inalte standarde de calitate. Invatare jucausa cu seturi de constructie STEAM: produsele Hubelino se concentreaza pe o relatie echilibrata intre distractia de joc si efectul de invatare. De aceea, dezvoltarea de noi produse se concentreaza mereu pe continut de invatare si, prin design inteligent, devine o jucarie cu valoare educationala adaugata. Contine: 230 de bucati (120 de blocuri de constructie albe si 110 de blocuri de constructie galbene) + caiet bilingv, sabloane de copie si afis. Dimensiuni: 29.5 x 44 x 12 cm. Greutate: 2.49 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review