'

Jucarie copii Hubelino Marble Run Pi Starter Set (214 piese)

Hubelino
531,30 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hubelino
Cod produs - SKU 440280

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
440280
Brand
Varsta
8 ani+

Descriere

Jucarie copii Hubelino Marble Run Pi Starter Set (214 piese) - setul de pornire combina toate trucurile sistemului de marble run Hubelino pi: cai complicate, sisteme complicate de tuneluri, sarituri pline de actiune, constructii inteligente, precum si capacitatea de a face calatoria marble run si mai incitanta cu treceri si treceri. Cu numeroasele componente modulare, puteti construi nenumarate variante de rulaj de marble run facand mici ajustari pentru a schimba cursul bileo. Experimentand cu bila, puteti transforma un simplu bloc de constructie intr-un set stiintific si puteti invata cum sa utilizati conceptele de baza ale fizicii. Setul de constructie de 214 piese este ideal pentru toti incepatorii Hubelino pi si contine toate componentele de care aveti nevoie pentru a crea o constructie gigantica de marble run: 92 de elemente de rulare in diverse forme si variatii, 116 elemente de grinzi si stalpi pentru o constructie stabila, doua baze patrate placi care pot fi conectate pe ambele parti si patru bilele de otel. Setul de pornire cu marble run include si o brosura de instructiuni cu instructiuni de asamblare pas cu pas bine ilustrate. Dimensiuni cutie: 29 x 45 x 9.5 cm; Greutate: 1.286 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review