'

Jucarie copii Quadrilla - circuit cu bile - Rasuceste spirala cu doua fete (18 piese)

Hape
103,40 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E6026A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E6026A
Brand
Varsta
4 ani+, 6 ani+, 8 ani+

Descriere

Obtineti de doua ori invartirea din setul Quadrilla cu aceasta uimitoare spirala dubla. Atat laturile concave, cat si cele convexe prezinta piste spiralate, dubland potentialul de joc. Cand spirala are fata concava in sus, bila va aluneca de la brat in inelul exterior si va cobori rapid spre centru. Cu partea convexa in sus, fluxul de bila este inversat. O bila aruncata in centru se deplaseaza rapid din centru catre inelul exterior si brat. Setul include o spirala pe doua fete, trei blocuri de distributie din lemn, un obturator de gauri, un accelerator, doua inele stabilizatoare si doua reglaje de inaltime, opt bile. Ajuta la dezvoltarea gandirii spatiale si la intelegerea principiilor stiintei, tehnologiei, ingineriei, artei si matematicii. De asemenea, va dezvolta gandirea cognitiva a copilului si va imbunatati intelegerea relatiilor dintre cauza si efect care exista. Palniile spiralate creeaza mai mult timp de rulare si va aduc mai aproape de actiune. Atrapatorul de bilele scoate un zgomot de vartej si opreste biletele sa fuga la sfarsitul fiecarei curse. Crearea fiecarui bloc de culoare pentru un scop diferit stimuleaza si incurajeaza gandirea logica si inginereasca la copii. Jucaria este realizata din lemn durabil si vopsele non-toxice pe baza de apa, ceea ce o face alegerea perfecta. Dimensiuni: L: 36, l: 11, H: 18 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review