'

Jucarie copii Quadrilla - circuit cu bile - Set de codare avansat (159 piese)

Hape
766,70 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E6029A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E6029A
Brand
Varsta
6 ani+, 8 ani+

Descriere

Copilului ii va placea sa construiasca turnuri inalte si piste intortocheate cu aceasta jucarie de marmura. Vine cu 50 de carti de provocare, ghidandu-ti micutul prin mai multe proiecte creative si interactive de constructie pentru a construi diferite piste. Setul de codare avansat Quadrilla nu este doar o jucarie – copiii invata sa gandeasca logic si sa rezolve probleme. Instructiunile de pe cartile de provocare incluse folosesc piesele colorate ale turnurilor si ale pistelor pentru a imita procesul de scriere si reparare a codului computerului. Setul include 40 de bile colorate (cu o punga de bumbac), 20 de blocuri, obloane cu 3 gauri, 2 alimentatoare de bile, 11 acceleratoare, 8 inele de escaladare din plastic, un balansoar albastru, un balansoar rosu, 2 colectoare de bile, 6 piste mari curbate, 2 piste mici curbate, o spirala cu doua fete, 50 de carti de provocare etc. Cine spune ca aveti nevoie de un ecran pentru a invata sa codificati? Aceasta jucarie ii invata pe copii principiile de codificare si gandire logica. Copiii invata sa gaseasca blocurile lipsa pentru a debloca codul. Dimensiuni cutie: L: 45, l: 8, H: 48 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review