'

Jucarie de baie - Cascada cu animale

Hape
128,70 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E0215A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E0215A
Categorii
Brand
Varsta
2 ani+, 6 ani+

Descriere

Transforma peretele baii tale in surf oceanic cu acest set inteligent de ventuze. Apa curgatoare face animalele marine sa danseze si sa se invarteasca. Setul de joaca pentru timpul baii se ataseaza cu usurinta la cada sau pe perete folosind ventuzele. Utilizati ulciorul cu apa pentru a turna apa peste animale si tobogane cu apa. Uitati-va la creaturile marinei care fac trucuri: steaua de mare este o roata de apa, crabul se misca dintr-o parte in alta, iar caracatita pulverizeaza din tentaculele sale. Setul include doua tobogane ondulate, un ulcior, crab, stea de mare si caracatita. Aflati despre miscarea apei: setul de jucarii cu apa este grozav pentru a-i invata pe copii despre cum se misca apa, facand timpul baii mai distractiv. Dimensiuni cutie: L: 32, l: 10, H: 36 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review