'

Jucarie din lemn - Instrument Harmonica electrica (muzicuta)

Hape
128,70 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E0623A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E0623A
Brand
Varsta
3 ani+, 6 ani+

Descriere

Acest instrument de jucarie il va invata pe micul tau muzician sa cante la armonica in cel mai scurt timp! Aceasta armonica luminoasa vine cu gauri distantate larg si o lumina albastra si rosie care arata copilului cand sa inspire si sa expire. Urmati luminile de ghidare (rosu indica faptul ca trebuie sa expiri aer si albastrul pentru a aspira aer). Copiii pot urmari luminile pentru a invata o melodie si pot stapani incet 5 melodii interesante. Cand muzicianul in devenire isi dezvolta increderea, isi poate comuta armonica in Modul Band pentru a accelera lucrurile si a canta impreuna cu acompaniamentele. Panoul de redare iluminat rotativ la 270 de grade acopera gaurile instrumentului pentru a le mentine curate atunci cand micul muzician pleaca in turneu! Panoul de iluminare poate fi, de asemenea, detasat pentru a canta independent ca o armonica traditionala. Stapanirea acestui instrument ii va invata pe copii mici despre o gama de tehnici muzicale de baza, facandu-le introducerea perfecta in invatarea muzicala avansata. De asemenea, ajuta la dezvoltarea abilitatilor creative si auditive. Jucarie reincarcabila: armonica vine cu un cablu de incarcare, astfel incat nu este nevoie sa inlocuiti bateriile in continuare. Dimensiuni: L: 15.5, l: 8, H: 7.5 cm; Dimensiuni cutie: L: 15.5, l: 4.5, H: 18 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review