'

Jucarie din lemn - Labirint magnetic santier si numere

Hape
128,70 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E1713A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E1713A
Categorii
Brand
Varsta
2 ani+, 4 ani+

Descriere

Jucarie din lemn - Labirint magnetic santier si numere Ghideaza margelele cu bagheta magnetica prin aceasta jucarie puzzle labirint de constructie. Perfect pentru copii mici, acest set de joaca include cinci vehicule de constructie numerotate pentru a identifica si „incarca”. Invata-ti copilul cum sa ajunga la fiecare vehicul din puzzle in ordinea numarului sau. Un instrument excelent pentru copilul dvs. pentru a-si dezvolta abilitatile de calcul timpurie si pentru a invata despre vehiculele de constructie. Bilele incluse sunt inchise, iar bagheta este atasata printr-o sfoara, ceea ce inseamna ca copilul tau nu va pierde niciodata nicio bucata. O jucarie usoara perfecta pentru calatoriile in deplasare. Urmariti-va copilul cum invata despre santier, vehicule de constructie si numarare. Inclinati tabla sau folositi bagheta pentru a ghida bilele magnetice prin labirintul de cai, usi rotative si colturi dificile. Setul de joaca pentru copii este excelent pentru dezvoltarea recunoasterii culorilor, a coordonarii ochi-mana si a abilitatilor de rezolvare a problemelor la o varsta frageda. Toate produsele Hape sunt fabricate cu materiale durabile, de inalta calitate si finisate cu vopsele non-toxice, sigure pentru copii, perfecte pentru copiii de 24 de luni si peste. Dimensiuni: L: 24.5, l: 24.5, H: 2.1 cm; Dimensiuni cutie: L: 28, : l: 27.5, H: 3.5 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review