'

Jucarie din lemn - Set gateste si serveste

Hape
154,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E3150A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E3150A
Categorii
Brand
Varsta
3 ani+, 6 ani+

Descriere

Acest set de gatit este tot ce are nevoie copilul pentru a gati si a servi o masa delicioasa pentru doi. Incurajeaza jocul imaginativ si dezvolta dragostea pentru gatit. Acest set de mancare de joaca include oala, tigaie, capac, lingura, spatula, doua farfurii, doua seturi de cutite si furculite si o pereche de sare si piper. Setul de joaca de simulare din lemn prezinta elemente realiste, cum ar fi setul de sare si piper agitabil, cu sunete de zgomot si capace detasabile din lemn, vor aprinde imaginatia copilului si vor inspira joaca. Setul este un supliment excelent pentru seturile de gatit, mai ales atunci cand este asociat cu seturile de bucatarie si mancare Hape. Acest set distractiv de gatit ii va incuraja pe copii sa imparta cu prietenii sau familia! O parte din acest set este construita intr-un mod durabil folosind fasal ca alternativa pentru lemn. Fabricat din pelete de lemn si amidon de porumb, fasal este rezistent la umiditate si exceptional de puternic. Dimensiuni cutie: L: 20, l: 10, H: 26 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review