'

Jucarie din lemn - Sirag curcubeu cu cuburi (32 piese)

Hape
103,40 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E1019A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E1019A
Brand
Varsta
3 ani+

Descriere

Jucaria din lemn include 2 sireturi colorate si 32 blocuri din lemn viu colorate. Transforma-le intr-un tren, o omida, un turn - posibilitatile de joaca sunt nesfarsite. Exista doua moduri de a te juca cu aceasta jucarie - Insirati diferitele forme sau pur si simplu stivuiti piesele de lemn. Acest set de joaca este un plus perfect pentru timpul de joaca! Sortati blocurile dupa culoare, forma sau model sau numarati blocurile pe masura ce le insirati. Jucarie grozava din lemn pentru ca micutul tau sa invete despre sortare si numarare. Jocul clasic ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile motorii fine, dexteritatea si coordonarea ochi-mana. Finisajul cu vopsea pentru copii si constructia robusta din lemn fac din aceasta o jucarie de lunga durata pe care copilul o va iubi in anii urmatori. Perfect pentru copiii de la 3 ani in sus. Dimensiuni cutie: L: 25.5, l: 7.5, H: 24 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review