'

Jucarie ecologica Chicco trenulet si cale ferata, 18luni-3ani

Chicco
129,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Chicco
Cod produs - SKU 11543-1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
11543-1
Brand

Descriere

Un set creativ pentru Constructie distractie la maxim.
Caracteristici si beneficii:
1. Constructie durabila: fabricat din materiale calitative, asigurand rezistenta si durabilitate in timp.
2. 18 Piese Pentru Constructie: 1 locomotiva, 3 vagoane, 3 forme (fructe, fan si busteni), 1 rascruce, 10 linii de cale ferata drepte.
3. Joc de Constructie: copiii pot atasa locomotiva la vagoane si le pot incarca cu cele 3 forme diferite pentru a crea diverse configuratii.
4. Activitate de sortare a formelor: vagoanele si formele sunt concepute sa fie intotdeauna compatibile, promovand activitatea de sortare si asociere.
5. Tren cu roti libere: trenul poate circula atat pe sine, cat si pe podea, oferind versatilitate in timpul jocului.
6. Configuratii variate a sinelor: 2 configuratii posibile pentru sine: ovala si in forma de 8, extinzand optiunile de joc.
7. Dezvoltarea abilitatilor: contribuie la dezvoltarea creativitatii, jocului liber si abilitatilor manuale ale copiilor.
8. Sustenabilitate: fabricat din plastic reciclat (80% din reziduuri industriale), sustinand mediul inconjurator.
9. Ambalaj eco-friendly: ambalajul este reciclabil, iar hartia folosita provine din paduri gestionate responsabil.
10. Cutie cu un design practic si prietenos cu mediul.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review