'

Jucarie - Set de gatit pizza (29 piese)

Hape
103,40 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hape
Cod produs - SKU E3173A

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E3173A
Categorii
Brand
Varsta
3 ani+, 6 ani+

Descriere

Acest set de joaca incantator ii va ajuta pe copii sa se familiarizeze cu procesul de preparare a combinatie preferata de pizza. Este plin cu un amestec de toppinguri colorate, pregatite pentru tinerii bucatari, pentru a crea acest deliciu italian pentru prieteni si familie. Perfect pentru a-i invata pe copii cum se prepara si se serveste pizza, acest set include patru felii de crusta, o gama larga de topping-uri, ustensile pentru copii si o cutie care functioneaza ca cuptor si cutie de livrare. Datorita graficii sale realiste, cutia se dubleaza ca un cuptor si o cutie de livrare, permitand copiilor sa se joace ca bucatar sau livrator. Acest set de joaca adorabil cu pizza este excelent pentru a prezenta copiilor lumea reala. Copiii se pot bucura de sortarea, potrivirea sau gruparea diferitelor toppinguri dupa forma sau culoare. Serviti pizza si dezvoltati abilitatile motorii cu un taietor si o spatula. Setul de joaca realist cu pizza va declansa ore de joaca imaginativa. Sporiti-i creativitatea copilului si ajutati-l sa-si dezvolte abilitatile lingvistice si sociale prin jocul de simulare. Combina acest set cu alte seturi de joaca pentru a crea o sarbatoare distractiva. Toate produsele Hape sunt fabricate cu materiale de inalta calitate si finisate cu vopsele non-toxice, sigure pentru copii. Este cadoul perfect pentru copiii cu trei ani si peste. Dimensiuni cutie: L: 25.5, l: 6, H: 24.5 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review