'

Jumbo Sensory River Stones, set senzorial din lemn, Guidecraft

435,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU G6773

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G6773
Categorii
Brand
Varsta
2-7 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Stimulati curiozitatea instinctiva si atractia fireasca pe care copiii o au pentru natura, incurajandu-i sa construiasca si sa stivuiasca folosind aceste blocuri naturale din lemn, inspirate de formele naturale, lustruite ale pietrelor de rau!
  • Jumbo Sensory River Stones este un set de 10 blocuri supradimensionate din lemn de fag, in forma de pietre de rau, neted slefuite, avand incadrate texturi din plastic inspirate din natura.
  • Culorile discrete ale insertiilor ofera un aspect natural frumos, iar cele 6 texturi diferite le vor strani copiilor curiozitatea si dorinta de explorare senzoriala.
  • Pietrele rotunjite sunt slefuite incredibil de neted pentru a evidentia frumusetea fibrelor si tonurilor naturale ale pieselor din lemn.
  • Piesele vin in trei dimensiuni diferite pentru a-i ajuta pe copii sa inteleaga diferite concepte fizice si matematice de baza, cum ar fi: greutatea, marimea, gravitatia si relatiile dintre acestea.
  • Setul include 10 pietre de rau in trei dimensiuni diferite (13 x 6.5 cm; 16 x 8.5 cm; 19.5 x 10 cm), avand inserate sase texturi diferite.
  • Copiii cu varsta de la 2 ani in sus se pot angaja in jocuri senzoriale in timp ce exerseaza stivuirea si echilibrarea si dezvolta diferentierea tactila.
  • Acest set senzorial de constructie unic dezvolta abilitatile senzoriale, creativitatea, imaginatia, motricitatea fina, abilitatile de stivuire, cele de creare de modele, coordonarea ochi-mana, dexteritatea.
  • Setul de blocuri naturale poate fi folosit cu succes in salile de clasa, gradinite, cat si acasa pentru activitati de interior sau afara.
  • A se depozita in interior intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui!
  • Dimensiune pietre mici: 13 x 6.5 x 2.5 cm; dimensiune pietre mijlocii: 16.5 x 8.5 x 3.5 cm; dimensiune pietre mari: 19.5 x 10 x 4.5 cm
  • Varsta recomandata: 2-7 ani


[embed]https://youtu.be/m18Mwo4muzY[/embed]

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review