'

Kit STEM Laborator de bomboane gumate, Thames & Cosmos

Thames & Kosmos
155,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Thames & Kosmos
Cod produs - SKU K_511699

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
K_511699
Greutate
0.6 kg
Varsta
6 - 9, 9+
Pentru
Baiat, Fata
Latime
29 cm
Lungime
20 cm

Descriere

Kit STEM Laborator de bomboane gumate Cufundă-te în lumea captivantă a dulciurilor și modelează-ți propriile dulciuri delicioase din jeleu într-o varietate de forme și arome. Cunoștințe de bază interesante și experimente captivante te vor ghida pe parcurs. Creează-ți mici figurine pe care să le servești ca gustare și să le împarți cu cei dragi. Conține: 2x amestec de agenți de gelificare 20g, amestec de zahăr cu căpșuni 100g, amestec de zahăr cu ananas 100g, matriță jeleu, fișă cu abțibilduri autocolante, pahar de măsurare 100ml, 4x recipiente pentru pastrarea jeleurilor. Vârsta recomandată: +8 ani. Confecționat din plastic. Conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le pentru referință. Produs in Germania pentru Thames & Kosmos, Anglia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review