'

Labirint tactil de potrivire, din lemn, Guidecraft

245,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU G5079
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G5079
Brand
Varsta
2-5 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Acest labirint tactil de la Guidecraft invita la joc „open-ended”! Jocul liber le ofera copiilor libertatea de a explora, descoperi si de a invata in ritm propriu. Cand li se permite sa exploreze fara sa li se spuna ce sau cum sa faca, copiii incep prin a privi posibilitatile.
  • Mainile mici ale copiilor vor fi incurajate sa ghideze piesele tactile rotunde mari de-a lungul canalelor pentru a se potrivi cu modelele blocurilor patrate corespunzatoare.
  • Jocul include un panou robust din lemn atent slefuit si finisat, prevazut in laterale cu margini din cauciuc turnat cu rol de manere, pentru a-i asigura stabilitate si fi usor de prins si manevrat de catre copii.
  • Cele cinci piese circulare neted slefuite pot fi deplasate cu usurinta de-a lungul traseului, ramanand atasate pe panoul robust.
  • Un decupaj din partea de jos a panoului gazduieste cinci blocuri patrate mari. Acestea sunt libere, nu doar usor de aranjat in modele diferite, ci si de scos cu totul de pe tabla pentru a fi stivuite, aranjate si chiar incorporate in alte activitati.
  • Blocurile patrate mari cu mijlocul texturat pot fi rearanjate pentru a crea modele noi pe care micutii le pot potrivi, deplasand piesele rotunde.
  • Piesele rotunde si patrate de pe acest panou au margini din lemn atent finisate cu colturile rotunjite si mijlocul din plastic moale in culori vibrante cu texturi distincte.
  • Jocul dezvolta abilitatile motorii fine, coordonarea ochi-mana, recunoasterea modelelor, formelor si culorilor, abilitatile de potrivire a culorii si texturilor, abilitatile senzoriale tactile, gandirea critica, abilitatile de rezolvare a problemelor.
  • Dimensiune panou: 38 x 24 x 5 cm
  • Varsta recomandata: 3+ ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review