'

Landou Leclerc Black

Leclerc
1.250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Leclerc
Cod produs - SKU L-LEC25992

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
L-LEC25992
Categorii
Brand
Culoare
Negru

Descriere

Landou Leclerc Black Acest landou este potrivit tuturor Carucioarelor Leclerc. Landoul Leclerc este captusit, spatios si foarte confortabil pentru nou-nascut. Sectiunea din plasa integrata pe capotina permite crearea unui flux de aer confortabil pentru bebelus in zilele calduroase de vara. Caracteristici Landou Leclerc Black: , Capotina extensibila cu sistem de ventilatie din plasa. , Interiorul captusit moale ofera un confort deosebit bebelusului. , Maner pentru transport. , Salteluta reglabila in 3 pozitii pe inaltime in zona capului. , Protectie antivant dispune de inchidere cu fermoar si este complet detasabila. , Pliere compacta pentru depozitare facila. Caracteristici tehnice Landou Leclerc Black: , Se recomanda folosirea de la nastere si pana la 6 luni. , Include adaptori pentru atasare usoara pe carucior. , Dimensiuni: 67 x 87 x 41 cm. , Greutate: 4 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review