'

Lansatorul Ninja, joc de coordonare

BS Toys
119,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
BS Toys
Cod produs - SKU BSGA429

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BSGA429
Brand
Varsta
4-10 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • 1…2…3, Lansati! Lanseaza in aer acesti ninja din pluta si incearca sa-i prinzi cu plasa! Esti la fel de agil si rapid ca un ninja si ii poti prinde pe toti?
  • Distreaza-te alaturi de prieteni sau familie si demonstreaza-ti calitatile de ninja cu acest joc antrenant si distractiv de la BS Toys.
  • Testeaza-ti rapiditatea si agilitatea si prinde cat mai multe figurine ninja zburatoare.
  • Originalul joc marca BS Toys consta intr-o placa lansatoare din lemn care se fixeaza peste o baza semicirculara, sase figurine ninja din pluta si o racheta din lemn, asemanatoare unui minciog pentru prins figurinele.
  • Placa lansatoare se fixeaza in baza semicirculara. Toate cele 6 figurine din pluta se vor aseza la capatul placii lansatoare. Jucatorul care lanseaza va pasi pe capatul placii lansatoare, care va actiona ca o catapulta si va lansa in aer figurinele ninja. Celalalt jucator va incerca sa prinda cat mai multe figurine ninja cu racheta.
  • Jocul este fabricat din: lemn 100% FSC, pluta si material textil.
  • Jocul dezvolta: coordonarea ochi-mana, atentia, concentrarea, perceptia spatiala, indemanarea, motricitatea grosiera, controlul asupra corpului, precizia si abilitatile de estimare a distantei.
  • Dimensiuni placa lansatoare: 65 x 9 x 2 cm; dimensiuni figurine pluta: 5 x 3 cm; dimensiuni racheta: 29 x 11 cm
  • Varsta recomandata: 4-10 ani
  • Avertisment: Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.


[embed]https://youtu.be/Qi_YhIN53AI[/embed]

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review