'

LEGO DISNEY PRINCESS DISTRACETIE LA CASTEL CU ANNA SI OLAF 43204

LEGO
184,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO43204

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO43204
Categorii
Greutate
0.36 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
19.10
Latime
26.20
Lungime
6.10

Descriere

&Icircncanta copiii de 4+ ani si ajuta-i sa isi dezvolte abilitatile de constructie cu acest set LEGO Disney Distractie la Castel cu Anna si Olaf (43204) , care include un castel cu 2 niveluri, o sala de bal cu podea care se roteste, o mini-papusa Anna si figurine LEGO cu Olaf si Kjekk, plus instructiuni digitale interactive in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions.Acest set 4+ ajuta la dezvoltarea increderii de sine a copiilor printr-o experienta de joaca distractiva. Caramida de Start le ofera tinerilor o baza robusta pentru construit. Fiecare punga de piese include cate un personaj, asa ca cei mici pot pot incepe joaca in orice moment doresc si pot termina constructia mai tarziu.Seturile 4+ sunt un mod grozav pentru adulti de a petrece timp cu copiii. Daca si cei mari sunt incepatori LEGO nu trebuie sa iti faci griji copiii pot prelua controlul pentru ca acest set include instructiuni ilustrate, care pot fi urmate usor chiar si de catre cei care inca nu stiu sa citeasca.Construieste, joaca si ingrijeste ofera fanilor de cai sau fanilor filmelor Disney Frozen cu varste de 4+ ani un set plin de posibilitati de joaca si distractie cu LEGO Disney Distractie la Castel cu Anna si Olaf (43204).Distractie rapida acest set cu 108 piese include un castel, o mini-papusa Anna, plus figurine LEGO Olaf si Kjekk. Fiecare punga de piese contine cate unul dintre personaje asa ca joaca poate incepe imediat.Joaca de ingrijire a animalelor acest set incurajeaza copiii pasionati de animale sa isi exprime latura grijulie ajutand-o pe Anna sa il perie si sa il ingrijeasca pe Kjekk in fata castelului.Cadou distractiv pentru varste de 4+ ani fanii Disney se vor bucura de acest set Frozen plin de posibilitati de joaca.Castelul masoara peste 16 cm inaltime, 12 cm latime si 12 cm lungime si arata minunat expus in camera atunci cand nu e folosit la joaca.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review