'

LEGO DREAMZ MASINA CROCODIL 71458

LEGO
330,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO71458

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO71458
Categorii
Greutate
0.76 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
26.20
Latime
38.20
Lungime
5.65

Descriere

Copiii in varsta de 8+ ani accelereaza spre lumea viselor cu acest set de construit LEGO DREAMZzz Masina - crocodil (71458). Bazat pe serialul TV, setul permite copiilor sa creeze o masina grozava care va ajuta la salvarea lui Jayden din ghearele inspaimantatorului Vanator al Noptii!Setul de joaca include 2 optiuni de construit si multe instructiuni de construit sub forma de poveste, incurajand copiii sa isi aleaga propria aventura si sa se bucure de o portie dubla de joaca. Pot decide sa construiasca o masina-crocodil care sa respinga cosmarurile sau un ATV super rapid si o mini-barca pentru a le urmari. &Icircn format de crocodil, vehiculul are arme si picioare articulate si un disc shooter ascuns in partea din fata. Astfel copiii pot sa lanseze discuri din gura crocodilului. &Icircn format de camion, vehiculul are roti mobile si un acoperis detasabil, fiind loc inauntru pentru o minifigurina. Setul mai include minifigurinele detaliate Cooper si Jayden, plus Vanatorul Noptii, care vin cu o motocicleta de jucarie si un personaj ajutator malefic.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review