'

LEGO FRIENDS VACANTA CU RULOTA 41726

LEGO
121,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41726

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41726
Categorii
Greutate
0.24 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 8 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
19.10
Latime
20.50
Lungime
6.10
Taguri

Descriere

Introdu copiii in varsta de 4+ ani in lumea campingului cu acest set LEGO® Friends Vacanta cu rulota (41726). Tinerii constructori o pot ajuta pe iubitoarea-de-natura Autumn si fata-de-la-oras Aliya sa conduca masina si rulota spre locul perfect de campare in padurea din Heartlake City. Acoperisul detasabil permite copiilor sa exploreze interiorul rulotei si setul vine cu o multime de accesorii. Copiii pot simula o excursie in natura si sa fotografieze fluturi inainte de a praji bezele la focul de tabara. Acest set LEGO pentru copii in varsta de 4+ ani vine cu o placa introductiva - o baza solida care ofera o experienta de construit distractiva. Lasa-te ghidat impreuna cu copilul tau de aplicatia LEGO Builder intr-o aventura de construit intuitiva. Mareste si roteste modelele in 3D, salveaza seturile si monitorizeaza progresul.Copiii pot descoperi prieteni si locatii atractive in timp ce se bucura de o joaca creativa si interpreteaza scenarii cotidiene in universul LEGO Friends.Camping distractiv pentru copii in varsta de 4+ ani - Introdu copiii in lumea constructiei LEGO® cu setul LEGO Friends Vacanta cu rulota (41726).Include 2 mini-papusi - Acest cadou de camping distractiv contine 2 personaje LEGO® Friends, iubitoarea de natura Autumn si fata de la oras Aliya si include o rulota de construit cu acoperis detasabil.Încurajeaza joaca creativa - Acest set de camping LEGO® Friends vine cu accesorii printre care un aparat foto, un foc de tabara si bezele, copiii putand astfel sa creeze noi si noi povesti.Un cadou plin de imaginatie - Cauti un cadou cu tematica de camping pentru copii? Acest set LEGO® Friends poate fi o atentie sau un cadou distractiv pentru copii in varsta de 4 ani si mai mari care indragesc campingul si natura.Conceput pentru degetele mici - Acesta jucarie LEGO® Friends masoara peste 7 cm inaltime, 19 cm lungime si 6 cm latime.Inspiratie pentru micii constructori - Setul include o placa introductiva si elemente ajutatoare&rdquo care ajuta micii constructori sa-si dezvolte noi abilitati.Instructiuni intuitive - Aplicatia LEGO® Builder te ghideaza pe tine si copilul tau intr-o aventura de construit intuitiva cu unelte de marire si rotire a modelelor 3D, putand sa salvezi fisiere si sa urmaresti progresul.O noua generatie Heartlake City - În 2023, universul LEGO® Friends se extinde pentru a introduce noi personaje si locatii care inspira si mai multe aventuri de interpretat pe roluri.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review