'

LEGO FRIENDS VEHICUL DE PLANTAT COPACI 41707

LEGO
142,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41707

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41707
Categorii
Greutate
0.5 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
35.40
Lungime
7.00

Descriere

Încurajeaza interesul copiilor pentru natura cu setul LEGO Friends Masina de plantat copaci (41707). Prin constructie si joaca, baietii si fetele cu varsta de minim 6 ani pot invata despre cum cresc plantele cu acest set care include 2 mini-papusi, o pepiniera, o camioneta, numeroase accesorii de gradinarit si o multime de figurine cu animale care sa le tina companie personajelor LEGO Friends in timp ce lucreaza. Acest set include detalii care sa inspire imaginatia. Copiii pasionati de vehicule se vor distra cu camioneta a carei brat articulat poate fi folosit pentru a ridica si cobori copacii in bena. Ambele mini-papusi incap in cabina, trebuie doar sa detasezi acoperisul si sa le asezi inauntru.Impresioneaza micii gradinari delecteaza copiii care iubesc natura cu setul LEGO Friends Masina de plantat copaci (41707) care include o camioneta ecologica si o pepiniera.Acest cadou LEGO Friends include 2 mini-papusi, o sera, o camioneta, numeroase accesorii de gradinarit si 5 figurine cu animale.Detalii creative Aceasta jucarie include o sera unde pot fi plantati lastarii, un camion cu brat articulat, bena cu usa si acoperis detasabil.Accesorii autentice poti umple stropitoarea de la pompa de apa, poti sapa folosind lopata si poti oferi veveritei niste ghinde.Cadou creativ pentru copiii cu varsta de minim 6 ani camioneta masoara peste 7 cm inaltime, 6 cm latime si 14 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review