'

LEGO HARRY POTTER VIZITA IN SATUL HOGSMEADE 76388

LEGO
487,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76388

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76388
Categorii
Greutate
1.21 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
7.40
Latime
48.00
Lungime
28.20
Taguri

Descriere

Vizita in satul Hogsmeade LEGO Harry Potter (76388) este o recreere a mult indragitelor cladiri din filmele magice. Copiii pot explora posibilitati nesfarsite de joaca si isi pot expune pasiunea pentru Harry Potter pentru a putea fi admirata de toata lumea.Cladiri emblematice pline de detalii autentice. Satul Hogsmeade acoperit de zapada este un set cu numeroase detalii pentru joaca si expunere, care include 6 minifigurine - Harry Potter, Dean Thomas, Professor McGonagall, Doamna Rosmerta, dl. Flume si dna. Flume - plus o serie de elemente cool, mobila si accesorii care vor inspira copiii sa recreeze scene din film si sa inventeze propriile lor aventuri. Exista reproduceri construibile cu 2 etaje ale magazinului de dulciuri Honeydukes&trade si ale tavernei Cele trei cozi de matura, oferind o varietate de oportunitati de joaca captivanta atat in fata cat si in spate. Cele 3 constructii exterioare mai mici ofera mai multa inspiratie pentru joaca imaginativa. Setul include si elemente suplimentare de colectie o minifigurina aniversara exclusiva aurie Ron Weasley si 4 placute carti aleatorii de vrajitor!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review