'

LEGO NINJAGO DRAGONUL DE PAMANT EVO A LUI COLE 71782

LEGO
170,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO71782

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO71782
Categorii
Greutate
0.39 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - 13 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
19.10
Latime
26.20
Lungime
6.10
Taguri

Descriere

Copiii in varsta de 7+ ani vor fi entuziasmati sa interpreteze batalii palpitante cu acest set de joaca LEGO NINJAGO Dragonul de pamant EVO al lui Cole (71782). În timpul actiunii, copiii pot intari dragonul de jucarie articulat pentru a-l face mai mare si mai puternic cu aripi de aur, coarne si o coada. Acest set de joaca include 2 minifigurine Cole inarmat cu o katana de aur, si Bone Scorpio echipat cu o coasa si un arsenal de arme pentru razboinicii scheleti. Bone Scorpio poate sa intre in batalie calare pe scorpionul lui cu 6 picioare. Pentru reusita in fata provocarii, copiii sunt recompensati cu un steag Strenght de colectie.Lasa aplicatia LEGO Builder sa te ghideze pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de construit usoara si intuitiva. Mareste si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza progresul.Dragon articulat de jucarie - Copiii de 7+ ani pot interpreta povesti pline de actiune cu acest set de joaca LEGO® NINJAGO® Dragonul de pamant EVO al lui Cole (71782).2 minifigurine - Setul il contine pe Cole, inarmat cu o katana de aur, si pe razboinicul schelet Bone Scorpio, care este inarmat cu o coasa. Include si o creatura-scorpion cu 6 picioare.Întareste modelul - Dragonul de jucarie are trunchiul, capul si picioarele articulate si copiii il pot transforma intr-un model mai mare si mai puternic adaugand aripi de aur, coarne si o coada.Steag de colectie - Odata ce copiii ies invingatori in urma provocarii si castiga batalia, sunt recompensati cu un steag Strenght pentru a-l afisa de pe dragon.Mai multe aventuri ninja - Fii cu ochii pe Lupta cu robotul EVO al lui Lloyd (71781), Motocicleta robot EVO a lui Kai (71783), Avionul EVO al lui Jay (71784) si alte seturi din tema LEGO NINJAGO.Un cadou LEGO® simpatic - Aceasta jucarie din 285 de piese pentru copii de 7+ ani le ofera ocazia sa se joace pe masura ce construiesc si poate fi daruit drept atentie sau cadou aniversar sau de sarbatori.Joaca portabila - Înalt de peste 14 cm, copiii se pot juca cu dragonul NINJAGO si acasa si in calatorii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review