'

LEGO SUPER HEROES NAVA SUNBIRD 76211

LEGO
275,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76211

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76211
Categorii
Greutate
0.63 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
26.20
Latime
28.20
Lungime
7.60

Descriere

Setul LEGO Marvel Nava Sunbird (76211) arata uimitor, iar copiii vor adora sa se joace cu ea. Daruieste aceasta aeronava fanilor Black Panther de 8 ani si mai mari si priveste cum imaginatia lor zboara. Aceasta aeronava este o replica autentica si impresionanta a fantasticii masinarii zburatoare Sunbird, pilotata de Shuri din filmul Marvel Black Panther Wakanda Forever. Acest vehicul de super-erou , versatil si puternic, include 2 motoare mari cu articulatii pe care copiii le pot inclina si roti intr-o varietate de unghiuri. Balamalele permit aripilor sa se plieze inainte si inapoi, in spate se pot depozita armele lui Shuri si in fata sunt montate 2 shootere de piese. Setul include 4 minifigurine Shuri , Ironheart MK1, Nakia si Attuma , arme si accesorii potrivite pentru fiecare personaj in parte.Wakanda forever Ofera acest set LEGO Marvel Nava Sunbird (76211) fanilor Black Panther de 8 ani si mai mari , si priveste cum imaginatia lor zboara spre alte orizonturi.4 minifigurine incluse Setul o include pe Shuri, Ironheart Mk1, Nakia si Attuma, plus o sulita, inelele de lupta si un jetpack. Constructia Sunbird este dotata cu 2 shootere de piese, motoare articulate si aripi pliabile.Nava Sunbird masoara peste 7 cm inaltime, 27 cm lungime si 26 cm latime si se combina cu usurinta cu celalalte seturi LEGO Marvel.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review