'

MAGNA-TILES Dashers, set magnetic 6 piese

178,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU MGT-23806

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MGT-23806
Categorii
Brand
Varsta
3-9 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Introdu in lumea Magna-Tiles noile masinute cu figurine Dashers si extinde posibilitatile de joaca imaginativa!
  • Setul MAGNA-TILES Dashers include piese adecvate varstei pentru joaca si aventura fara frustrare, inclusiv primele figurine si vehicule Magna-Tiles complet magnetice.
  • Include: 3 vehicule (rosu, albastru si violet) si 3 figurine (rosu, albastru si violet).
  • Setul NU include segmentele de drumuri!
  • Aceste masinute unice sunt proiectate sa calatoreasca de-a lungul placilor traditionale Magna-Tiles, precum si a noilor rampe si segmente de drumuri si le ofera copiilor ocazia sa descopere noi posibilitati captivante de joc imaginativ.
  • Masinutele de curse sunt special concepute pentru a circula de-a lungul rampelor si drumurilor, asigurand o joaca fara frustrare - rotile lor circula pe exteriorul placilor si o frana mica pe partea de jos regleaza viteza.
  • Noile figurine magnetice includ magneti in brate, picioare si in cap pentru a interactiona cu piesele Magna-Tiles existente si le ofera micutilor posibilitatea sa experimenteze un nou nivel de joc imaginativ.
  • Setul face parte din noua colectie MAGNA-TILES In Motion.
  • Castigatoare a nenumarate premii pentru excelenta in educatie, seturile magnetice de constructie STEM Magna-Tiles sunt locul unde matematica, stiinta, creativitatea si imaginatia se intalnesc.
  • Magna-Tiles mentine active timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.
  • Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!
  • Seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice, respectand standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM și CPSIA.
  • Dimensiune cutie: 25 x 19 x 6 cm
  • Varsta recomandata: 3-9 ani
  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de accidente. Jucaria contine magneti sau componente magnetice. Magnetii care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman pot provoca accidente grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review