'

Margele de insirat din lemn, 90 buc.

99,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VIG58304

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VIG58304
Brand

Descriere

  • Copiii pot crea diferite modele nesfarsite de coliere si bratari prin insirarea margelelor de lemn de-a lungul siretului si combinarea diferitelor forme si culori.
  • Setul include 90 de margele din lemn de forme diferite si culori asortate si 5 sireturi.
  • Toate margelele si sireturile pot fi stocate in borcanul incapator din plastic, prevazut cu capac cu filet si maner, ceea ce le face usor de transportat si de depozitat in ordine.
  • Margelele sunt realizate din lemn de calitate, vopsite cu culori non-toxice, respectand standardele de siguranta EN71 și ASTM.
  • Parintii le pot propune copiilor diferite sarcini : sa insire margelele intr-o anumita ordine , sa sorteze margelele dupa culori sau forme si sa le numere.
  • Setul cu margele de insirat ajuta la la dezvoltarea dexteritatii, a abilitatilor motorii fine, a concentrarii si rabdarii, preciziei, coordonarii ochi-mana, a abilitatilor de rezolvare a problemelor si a creativitatii. In plus, poate fi folosit pentru a invata sa numere si pentru invatarea culorilor, formelor.
  • Margelele au diametrul de 1,5-2 cm, fiind potrivite pentru a fi apucate si manevrate de mainile mici ale copiilor.
  • Varsta recomandata : 3-7 ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review