'

Marsupiu ergonomic multifunctional Chicco Hip Seat cu suport pentru sold, HazelWood (Crem). luni+

Chicco
590,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Chicco
Cod produs - SKU 79147-8_HAZELWOOD

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
79147-8_HAZELWOOD
Categorii
Brand

Descriere

Acest produs Chicco, nou intrat in gama, este un marsupiu ergonomic si multifunctional care dispune de o baza pentru sold, detasabila si care reprezinta un suport ideal care satisface toate nevoile de purtare ale bebelusului.

De ce sa il alegi?
1. Marsupiu cu suport pentru sold (de la 3 luni pana la 15 kg) - consta dintr-un panou si o baza tip suport. Aceasta din urma garanteaza o pozitie confortabila si naturala pentru bebe, contribuind la distribuirea greutatii copilului in jurul trunchiului parintelui
2. Baza pentru sold (de la nastere pana la 15 kg) - baza rigida, fara panou, functioneaza ca o extensie a soldului parintelui. Este ideala pentru a sustine copilul cu o singura mana, ajutand astfel parintii sa-si mentina o postura corecta.
3. Marsupiu traditional (de la nastere pana la 9 kg) - fara baza, panoul este un marsupiu elegant ideal pentru a satisface toate necesitatile copilului atunci cand merge la plimbare: confort, pozitie corecta, apropiere.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review