'

Masinuta Carmen cu telecomanda, My Little Rides

130,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU MUK-815-2

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MUK-815-2
Brand

Descriere

Vehiculele din seria My Little Rides au fost conceputa ca prima jucarie cu telecomanda a copilului! Carcasa detasabila este confectionata din material moale si poate fi scoasa si pusa la loc foarte usor. Designul cu margini rotunjite este perfect pentru a evita eventualele accidentari ale copiilor. O jucarie ideala in timpul intalnirilor de joaca ale copiilor!
Mini vehiculul RC are 2 butoane - inainte si inapoi si o telecomanda super usor de controlat pentru copiii cu varsta intre 2 si 5 ani! Telecomanda este creata special pentru mainile micute ale copiilor, iar carcasa si rotile au o textura pliabila, fiind concepute pentru a rezista la caderi si coliziuni!
Seria My Little Rides este creata special pentru copii mici, nu este toxica, nu are margini ascutite, iar carcasa masinii se poate fierbe la temperaturi ridicate si este rezistenta la apa. Pachetul include o telecomanda cu frecventa de 27 MHz si un mini vehicul RC. Sunt necesare 5 baterii tip AA ( care nu sunt incluse). Usor de montat, pentru distractie nelimitata!
Seria My Little Riders dezvolta creativitatea, imaginatia si coordonarea ochi-mana. O jucarie interactiva parinte-copil, care dezvolta inteligenta si abilitatile de motricitate fina ale copiilor si o modalitate distractiva de a face noi prieteni si de a dezvolta abilitatile sociale.
Din seria My Little Rides fac parte: Trenuletul Charlie (albastra), Albinuta Beatrice (galbena) si masinuta Carmen (rosie). Colectioneaza-le pe toate 3!
Alaturi de My Little Riders copiii pot merge oriunde ii duce imaginatia! Un cadou perfect pentru ziua de nastere, Craciun sau alte ocazii!

Varsta recomandata: 2 ani+
 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review