'

Masuta de infasat Childhome Evolux Nuc Negru

Childhome
1.675,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-CHTEVONBL

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-CHTEVONBL
Brand
Culoare
Negru

Descriere

Descriere Masuta de infasat Childhome Evolux Nuc Negru Masuta de infasat Childhome Evolux este prima masa de infasat ce ofera 4 inaltimi diferite! Datorita rotilor cu sistem de franare, masa este usor de mutat dintr-o camera in alta. Suprafata de infasat mai mare, cu laturile mai inalte si o constructie ferma, o fac sigura pentru un copil de pana la 15 kg. Este inclusa salteluta cu plasa de aer 3D, impermeabila, lavabila si respirabila. Caracteristici Masuta de infasat Childhome Evolux Nuc Negru: Masa de infasat pentru a fi folosita la 4 inaltimi diferite (85 - 89 - 91 si 95 cm). Greutate maxima admisa: 15 kg. Rotile cu sistem de franare sunt usor de asamblat si demontat. Suprafata de infasat foarte mare. Constructie robusta, pentru siguranta optima. Livrat cu o multime de accesorii utile. Castigator al Premiului Baby Inovation 2020! Setul include: Masuta de infasat Evolux. Salteluta cu plasa de aer 3D. Cos pentru depozitare. Set extensii pentru picioare. Set roti cu frana. Caracteristici tehnice Masuta de infasat Childhome Evolux Nuc Negru: Dimensiuni: 80 x 60 x 98 cm. Material: piese din lemn: fag, piese metalice: otel, piese din plastic: ABS Unitate de infasat: polipropilena, Salteluta: 100% plasa 3D nailon, Cos: 100% poliester. Intretinere: Husa se poate spala la masina.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review