'

MINI Trigonos XXL, set de constructie, 550 piese

675,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU TRG893227

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TRG893227
Brand
Culoare
Natur

Descriere

  • Mini Trigonos XXL este cel mai complex set din gama „Mini” de la Trigonos, oferind posibilitati nelimitate de a realiza constructii modulare.
  • Spre deosebire de seturile de baza, gama "Mini" Trigonos foloseste tije si blocuri de conectare de dimensiuni mai reduse pentru a crea structuri si forme la scara mai mica.
  • Setul include 550 de piese: 100 de blocuri cubice(3x3x3 cm), 100 de blocuri pentagonale, 350 de tije in cinci lungimi diferite.
  • Fii creativ, planifica, rezolva probleme si construieste cu Trigonos!
  • Trigonos este un joc educativ de constructie care foloseste blocuri si bete de lemn, precum si bucati de material textil si ofera posibilitati creative infinite, care stimuleaza curiozitatea, creativitatea si concentrarea.
  • Copiii vor folosi betele de lemn, blocurile de legatura si bucatile de tesatura pentru a face cladiri, barci, avioane, roboti, creaturi si multe altele, singura limita fiind imaginatia lor.
  • Practic, fara sa realizeze, acestia vor conecta piesele pentru a crea structuri provocatoare si vor incepe sa foloseasca diverse forme geometrice, vor triangula si combina toate piesele aflate la indemana.
  • Odata ce vor termina, vor dezasambla totul pentru a planifica urmatoarea creatie si a face fata unei noi provocari.
  • Pentru joc extins sau pentru a spori colectia, setul MINI Trigonos XXL este compatibil cu alte seturi din aceeasi gama „mini” de la Trigonos.
  • Jucariile Trigonos sunt rezistente si de inalta calitate si sunt fabricate in Catalonia-Spania din lemn durabil FSC, respectand standardele europene de siguranta pentru jucarii EN-71 si
  • Seturile de constructie Trigonos sunt o modalitate excelenta de a dezvolta concentrarea, gandirea strategica, rationamentul spatial, abilitatile de rezolvare a problemelor, motricitatea fina, coordonarea ochi-mana si de a spori cooperarea dintre frati si prieteni.
  • Sunt distractive pentru copiii curiosi si sunt minunate si pentru educatori, in scoli si gradinite, ca mijloace didactice STEM, invatandu-i pe copii elementele fundamentale ale matematicii, geometriei, fizicii si designului in timp ce se joaca.
  • Dimensiuni ambalaj: 38 x 16 x 18 cm
  • Varsta recomandata: 4+ ani
  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor, indepartati toate ambalajele inainte de a oferi jucaria copilului.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review