'

NERF BLASTER ELITE 2.0 PHOENIX CS6

HASBRO
208,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
HASBRO
Cod produs - SKU E9961

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
E9961
Greutate
0.8 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
32.50
Latime
40.60
Lungime
6.66

Descriere

Pregateste-te pentru lupta cu blasterele Nerf Elite 2.0 care dispun de capabilitati de personalizare incorporate, astfel incat sa le poti face upgrade si sa profite de avantajul competitiilor Nerf. Construiti-va stocul de blaster-uri Nerf Elite 2.0 pentru a va optimiza strategia de joc si pentru a aduce performanta tactica si flexibilitate in fiecare misiune si lupta!Blasterul motorizat Nerf Elite 2.0 Phoenix CS-6 are 5 sine tactice, un punct de atasare stoc si un punct de atasare butoi, astfel incat sa il puteti personaliza pentru fiecare misiune sau lupta. Trage 6 darts la rand de la clipul cu 6 darts inclus. Tineti apasat butonul de acceleratie pentru a porni motorul, apoi apasati pe declansator pentru a declansa 1 sageti la rand. Include un scop detasabil. Include 12 sageti Nerf oficiale - 6 sageti pentru a umple clipul si 6 sageti pentru putere de foc de rezerva. Se pot lansa sageati pana la 27 de metri. Stoc, extensie butoi si ochelari de vedere nu sunt incluse.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review