'

NERF BLASTER NERF SET ELITE 2.0 FACE OFF TARGET SET

HASBRO
112,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
HASBRO
Cod produs - SKU F8273
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
F8273
Greutate
0.65 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
22.86
Lungime
4.44

Descriere

Setul Nerf Face Off Target este un set all-in-1 care include 2 lansatoare Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4, o tinta si 12 proiectile Elite Nerf! Aceste lansatoare de jucarie din spuma sunt jucarii grozave de exterior pentru jocurile copiilor. Fiecare lansator Nerf are o capacitate de 4 proiectile si lanseaza 4 proiectile unul dupa altul. Sunt prevazute cu o luneta fixa pentru tintire si parghie de armare. Fiecare lansator are o culoare diferita, asa ca alege-ti culoarea si lanseaza o provocare partenerului tau de joaca pentru a inscrie puncte. Monteaza tinta aproape in orice pozitie, pentru distractie maxima in interior si in exterior. Setul include 12 proiectile din spuma Nerf Elite care sunt testate si aprobate din punct de vedere al performantei si calitatii. Este un cadou excelent pentru fete si baieti pentru a iesi la joaca in aer liber, iar acestia se vor bucura sa isi demonstreze abilitatile de a trage la tinta. Lansatoarele de jucarie din spuma Nerf sunt cadourile perfecte pentru joaca distractiva si activa a copiilor. Se recomanda ochelari de protectie (nu sunt inclusi). Nu sunt necesare baterii. Stilurile pot varia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review