'

PAPUSA BELLE CARE CANTA

HASBRO
218,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
HASBRO
Cod produs - SKU B9165
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
B9165
Greutate
0.34 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 9 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
32.50
Latime
22.90
Lungime
6.60

Descriere

Belle isi da seama ca Bestia ar putea fi mai mult pentru ea decat a crezut prima data atunci cand ea canta piesa clasica Ceva acolo, in filmul Frumoasa si Bestia. Apasa burtica ei si papusa va incepe sa cante melodia din film. Aceasta papusa vine imbracata in rochia ei aurie inspirata din film cu un colier detasabil. Setul contine -1 Papusa Belle inspirata din filmul Beuty and the Beast cu o rochie aurie care canta. -1 pereche de pantofi. -Colier. -Dimensiuniaproximativ 30 de cm. -Varsta recomandata 3 ani +.Avertisment Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.I ndepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review