'

PATRULA CATELUSILOR CHASE MASINA DE CURSE CU SUNETE SI MOTOR PULL-BACK

Spin Master
120,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6054502_20119526
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6054502_20119526
Greutate
0.31 kg
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
19.05
Lungime
0.53

Descriere

Asteptati-va la misiuni de salvare cu Cateii din Patrula Catelusilor si vehiculele lor de lux, Porneste in cursa! Toate vehiculele clasice ale cateilor s-au transformat in masini de curse zvelte, cu detalii realiste, un spoiler interesant si motoare cu tragere spre spate! Acum catelsii in locul uniformelor de salvare vor avea costume si casti de curse. Cand este momentul ca acesta sa porneasca in misiunea de salvare, puneti catelusul la volan. Trageti masina in spate si uitati-va cum pleaca - cu functia motor cu tragere in spate, masina porneste direct in aventura, in timp ce scoate sunete identice cu cele din cursele reale! De asemenea, puteti porni vehiculul si cu mana si puteti activa sunetele daca apasati butonul Patrula Catelusilor din partea de sus a vehiculului. Setul include 1 figurina catel Chase, 1 vehicul delux pentru curse, 1 fisa de instructiuni.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review